Články a příspěvky

 

Nejde o „magii“, ale o běžné použití vlastních naučených schopnosti a funkce mozku

 

Věkem opracovaný a vyleštěný dojem, nastavený do magických rozměrů a tajnůstkářských nafouknutých bublin se pomalu začíná bořit, jako spousta jiných mýtů.

Mozek, jako každý oscilátor frekvencí, je schopen vytvářet a měnit svou frekvenci, kterou lze i zachytit na EEG. To se ví, to není žádná novinka. Mozek je schopný tyto frekvence nejen vytvářet, ale i cíleně vysílat a měnit tím podstatu frekvencí u jiných systémů, např. jako jsou rostliny, zvířata nebo člověk. To, že působení přesných frekvencí na jiné systémy se běžně používá v medicíně, to se ví taky. Ozařování, rozbíjení kamenů, úpravy a „léčení“ některých orgánů a svalové soustavy. To se běžně používá, tak proč pořád lidi odmítají pochopit i přes tyto důkazy, že přesnou frekvenci, kterou jsme taktéž schopni v mozku vytvořit, jsme schopni „léčit“ tj. měnit s určitou úspěšností frekvenci postižených orgánů apod.? Nebo pomáhat při rekonvalescenci po operacích, nemocech, úrazech, po fyzických výkonech? Na trhu je spoustu elektronických přístrojů s tajemnými názvy, dobrých i špatných, využívající oscilačních frekvencí, aniž by jste si toto uvědomovali, tak proč ne vlastní mozek?

Vše se dá naučit, jako každá jiná činnost.

Je snadnější říct, že toto není možné, přestože naše medicína s tímto běžně pracuje, respektive některé obory medicíny, využívají tyto schopnosti oscilace mozku? Je asi lepší toto tajit a nafukovat do Magicko-magické bubliny, aby lidé nevěděli vše, co vlastně umí? Pak nutně vzniká ale proces náhodných, osvícených „léčitelů, woodoomistrů, šambalů, ezoterapeutů“ a podobných špílmajstrů, kterým se něco podaří vyléčit  nebo napravit a myslí si, že je to dar jen pro „vyvolené“ a jiné nadlidi, popř. práce nadpozemských bytostí. Většinou ani nedokáží vysvětlit, co vlastně dělají a jak to funguje, tzn. ani toto spolehlivě ovládat.

Ano, tady potom chápu, proč toto nechtějí tito nadlidé zveřejnit...přišli by o peníze nebo o svou vyjímečnost. Ale snad čas a vědecká medicína nám dá za pravdu a tohoto nešvaru podomních prodavačů „zdraví, štěstí a nadpozemské lásky“ nás zbaví a začnou se otevírat školy, v tomto oboru, kde se nebude nic nafukovat a vše se bude ubírat logickými cestami a realitou, podloženou fakty a důkazy, např. z běžné nebo kvantové fyziky. My se touto cestou snažíme jít již pěknou řádku let, ale tímto, výše uvedeným, nám opravdu lidé kladou klacky pod nohy. Taky je tu možnost taková, že lidé chtějí tajemno, nadpozemsko, nevysvětlitelno. Možná proto, že se chtějí dostat z této konzumní reality. Ale uvidíme, jednou bude lépe...snad...my pokračujeme s výukou a výzkumy dál.....Aleš sdružení Taranos...



Přitažlivost mezi lidmi, partnery a systémy

Dalo by se říct, že přitažlivost mezi lidmi nebo systémy je hodně podobná nebo totožná jako vzájemná shoda, kterou jsme si uvedli posledně v partnerských vztazích, ale není tomu tak. Přitažlivost není shoda vzájemná, ale je jednostranná. Můžeme v tom hledat výhody, ale i nevýhody. Záleží, kterým oborem se zabýváme a také záleží na každé situaci individuálně. Např. u testů partnerství, tento test přitažlivosti odhalí kdo bude mít v tomto vztahu jakoby větší „problémy“, protože partner neustále přitahován k jinému, zákonitě trpí v okamžiku, kdy nejsou spolu, kdy je druhý v práci nebo se musel vrátit na noc k rodině či jinému partnerovi :-). Problémy v partnerských vztazích ale nastávají, když jsou přitažlivosti zcela rozdílné, tj., že jeden partner má přitažlivost k druhému maximální a ten druhý skoro žádnou. Jeden z dvojice hledí na druhého partnera jak na „Svatý obrázek“ a druhému je to celkem jedno. V podstatě ale platí, že partnerská dvojice je schopna se seznámit samostatně až od určitého stupně přitažlivosti...do té doby se jakoby "nevidí". To jsou ale partnerské vztahy.
Přitažlivost je ale mezi jakýmikoli subjekty a systémy. Můžeme je testovat mezi objekty a lidmi, mezi lokalitami a lidmi, mezi zvířaty, ale s tím, že každý subjekt má svoji vlastní přitažlivost, vůči druhému.
Známe tabulkovou normu pro běžnou přitažlivost . Vyšší hodnoty přitažlivosti jsou už na úkor každého subjektu zvlášť, kdy se může dostávat subjekt až do nekontrolovatelných situací.
Přitažlivost celku lidstva proti celku lidstva je sice drobně pod běžnou normu, ale z toho se dá pochopit, přestože se jedná o hodně zprůměrovanou hodnotu, že člověk je tvor společenský a nemůže být v podstatě sám, aniž by trpěl nějakou psychickou zátěží.
Přitažlivost všeobecně je tedy jednostrannou záležitostí a v extrémních hodnotách může být považována za škodlivou až patogenní. Jsou všeobecně známé případy lidí, kteří pronásledují neustále jiné osoby ( bývalé, či vysněné partnery), sledují je v soukromí, pletou se jim do života, oblékají se jako oni nebo přitažlivost k alkoholu, kouření, jídlu, sladkostem, automatům, drogám apod.…Jde zde o extrémní přitažlivost.
Přitažlivost k lokalitám, budovám, předmětům a společenstvím je hodně podmíněna celkovým psychickým a fyzickým stavem člověka, jeho zájmy, profesí, talenty, povahovými vlastnostmi apod. Převážná část extrémních přitažlivostí lze přeprogramovat, ale i zde se musí dodržovat etické normy. Lze sice vytvořit uměle extrémní přitažlivost k nějaké slečně nebo mladíkovi, aby si nás všiml a zbláznil se do nás, ale pravá láska je opravdu něco jiného......:-)
Od: Taranos - škola praktické telestézie a programování systémů



Partnerství v telestézické informatice

Partnerství z hlediska naší telestézické informatiky není myšleno pouze partnerstvím mezi lidmi, ( jak bývá běžným pravidlem u různých věštců, kartářů, telestétů, médií apod.) ale i mezi obchodními partnery, firmami, lidmi a lokalitami (domy, pozemky,místy), lidmi a předměty ( kameny, šperky, kovy, amulety, barvami atd). V životě člověk přichází do kontaktu s různými věcmi, prostředími, lidmi a mnohdy si ani neuvědomuje, že lidský mozek na tyto kontakty nějakým způsobem reaguje. V případě, že je člověk spokojený, je to v pořádku a nepřemýšlí o tom, ale v opačném případě, kdy se v nějaké lokalitě (domu) nebo v přítomnosti jiné osoby necítí dobře, je to už horší. Podvědomě se těmto místům, lidem, předmětům vyhýbá...pokud ne, dostavují se nepříjemné pocity, které se mohou dostat až do velkého extrému. Mozek signalizuje, že je zde nedostatek shody. Tento nedostatek shody může být zapříčiněn různými skutečnostmi. Kromě běžných, jako zóny, škodlivé záření, nehmotné bytosti, nemoci, cizí vlivy, tak i tím, že si dva nebo více subjektů prostě nesednou od "výroby", tyto systémy si nevyhovují. V telestézii je proto například velmi důležité při testech partnerství u dvou osob brát na zřetel i další věci. Musí se udělat spousty testů už proto, že jeden z partnerů může být např. nemocný a testy už vycházejí úplně jinak....nezkušený "věštec" řekne partnerské dvojici, že tento vztah není v pořádku a pravděpodobně se rozejdou.....ale problém je jinde...stačí odstranit příčinu nemoci nebo cizího vlivu na systému partnera a ejhle, najednou vyjde test v pořádku....takto se musí postupovat i při výběru vhodného kamene, šperku, obchodního partnera a pod......nehledě, že do tohoto zasahují i testy osudu a přitažlivosti, které dovedou hodně jakýkoli partnerský nebo obchodní vztah zkomplikovat....vyberte si proto vždy zkušeného telestéta, kterému nestačí jen jeden pohyb kyvadlem nebo virgulí a jedna nekonkrétni špatná otázka, jestli budete šťastní nebo úspěšní....:-)
Od: Taranos - škola praktické telestézie a programování systémů

Telestézická informatika a programování, magické rituály a předměty...rušíme mýty?

Jestliže vezmeme v úvahu, že mozek je součásti systému a struktury Universa (vesmíru, Boha apod.) se svými pravomocemi a funkcemi, je až zvláštní, že jeho schopnosti programovat a získávat informace na dálku, nebere nikdo vážně. Je sice dobré hledat ve starých rituálních postupech cestu k úpravám zdraví a pod., ale je třeba používat stále logické myšlení a "selský" rozum. Pokud "šaman" ve svých obřadech používal magické znaky, různé vyrobené kouzelné symboly a pomůcky, šlo pouze o spuštění emočního příkazu-programu na danou záležitost, prostřednictvím svého mozku. Pokud si podle nějakého návodu v "odborných knihách" vyrobíte sami takové pomůcky a předměty s tím,že Vám pomohou, máte jen malou šanci, že budou fungovat. Problém je daleko složitější. V minulosti nebyli lidi tolik přetechnizovaní a programy jim šli daleko lépe "spustit" než dnes. Jestli to bylo vírou v Něco, nebo nadšením bez zábran, se už asi nedovíme...nicméně měli větší šanci než dnešní lidé. Ale k mozku...tyto opravné nebo destrukční programy se tvoří v mozku a záleží, jakým způsobem tyto programy spustíte a aktivujete a jaké budou "následky". V každém případě bez hluboké kvalitní informatiky o daném problému, který potřebujete změnit, jsou tyto programy jen málo funkční a účinné...jako když budete střílet puškou bez mířidel, někam kam nevíte....nemířím,nevidím ale střílím....Prvotní je tedy informatika,druhá je změna a třetí je zpětná informatika,jak se program uchytil nebo neuchytil...
Dnešní trend např. zakoupení si nějakého zaručeného symbolu, kouzelných amuletů a šperků přinášejících "štěstí a prosperitu a pod.", nabízených na stránkách časopisů a v obchodech s těmito předměty, jsou jen snůškou nesmyslů a pošlapávání lidského potencionálu. Jako pěkná ozdoba, to jo... Tyto předměty musí být vyrobeny přímo na Vaší míru a potřeby...potom, vytvořený kvalitním programátorem, má už nějaký význam ....ale záleží jen na nás, zda budeme věřit vykuřování bytů proti démonům, kladení spirál a podobných nesmyslů do zón, sypání soli kolem pozemku kvůli cizím kletbám nebo vlastnímu gigantickému počítači v naší hlavě, který je schopen toto udělat sám, bez žádných pomocných berliček....on to totiž umí už dávno a dlouho. Stačí se jen toto naučit pod správným vedením, jako každý obor lidské činnosti a není potřeba ani kouzelné hůlky....tak hurá, jdeme na to....P.S. při testování různých zakoupených zaručených amuletů, jsme v naší škole zjistili absenci jakýchkoli kladných programů, spíše u pár jsme našli drobné škodlivé záření....ale co už...:-))
Od: Taranos - škola praktické telestézie a programování systémů

SENZIBIL..? Děláte si legraci? Rušíme mýty!

Již slovo senzibil, vzbuzuje u člověka divný pocit. Jedná se sice o tkzv. "citlivce", ale vzhledem k tomu, že mozek by měl mít zpravidla každý a Universum (Bůh, příroda apod. každý podle svého, jde pouze o systémový název) nedělá nic zbytečně nikomu navíc, tyto "nadpřirozené" vlastnosti mají VŠICHNI. Ukažte na jakéhokoli člověka, dejte mi půl hodiny čas a je z něj senzibil, hledač zón a pod. Tak jako každý se naučí zpravidla jezdit na kole, tak tyto vlastnosti "senzibilů" má naprosto každý. Někde v TV jsem viděl, jak ruská "léčitelka" při aktivaci vody do podoby "léčivé" vody zjistila, že dostala do rukou již převařenou vodu a odmítla ji....jaké bylo nadšení ,slávy, údivů a znaleckého pokyvování hlavou :-) :-)
S tímto na mě přišli žáci naší školy telestézie.....tak jo,nejjednodušší je praktická ukázka....
Při pokusu toto dokázat,jsem jim vysvětlil a popsal pocit, jaký budou mít, když sáhnou na sklenici vody převařené a nepřevařené......potom jsem donesl dvě sklenice, aby každý nezávisle určil, kde je která voda převařená a nepřevařená....a ejhle, nevím zda byli z Ruska, nebo jestli tam vůbec byli, ale všichni...podotýkám všichni, toto určili bez problémů........takže bouráme mýty o "senzibilech"...jde pouze o běžné naučení se rozpoznávat vjemy.......tedy žádný DAR od někoho, žádná VYJÍMEČNOST.....pouze práce mozku a jeho senzorů......MOZEK je ten DAR , darem nejsou jeho přirozené FUNKCE....... P.S. a toto se netýká pouze určování aktivity vody ale i zón, různého záření, práce s virgulí, kyvadlem, určování zdravotních stavů, programování a přeprogramování systémů,situací pod........takže hurá..jsme přece jenom normální.........:-) :-)
Od: Taranos - škola praktické telestézie a programování systémů

Siderická kyvadla

Četl jsem nedávno nějaké povídání o siderických kyvadlech....z jakého materiálu jsou nejlepší,jaká má být ideální délka a pod.....tak asi tak..před 20 lety jsem kyvadlo používal..je to velmi pomalá technologie,zvláště např.když máte udělat v průměru asi tisíc měření do 10-ti minut.....a pak další..nicméně,na materiálu a tvaru a ostatních parametrech nezáleží....je to práce mozku a přenosu nervových impulsů přes ruku,kterou používáte k držení kyvadla.....jinak zkušený telestét klidně použije v nouzi i řetízek se špuntem od umyvadla,nebo splachovač...:-)...funguje všechno,co chytnete do ruk,když víte,jak na to.......
Od: Taranos - škola praktické telestézie a programování systémů

Hrad HOUSKA


Po několika dnech putování po kokořínsku jsme dorazili na Housku...jak jsme předpokládali,v kapli nad "dírou do pekel" nás nenechali přespat,tak jsme se zabydleli pod širákem přímo pod kapli a skálu,ve které je výše zmíněná díra jsme měli doslova na dosah ruky. Večer jak se setmělo a turismus utichl jsme zapnuli mozkový "displey" na jiný druh vidění - na nehmotné struktury....kolem to šustilo jak o závod,ale ať jsme kulili oči jak chtěli tak nikde nic (ani obvyklé mrazení v zádech jako vždy,když něco probíhá kolem)....pouze nějaké netradiční šustění,které jsem z vandrů pod širákem neznal....takže nikde nic...ani ráno,když jsme vzali virgule a zpětně testovali večerní akci...nikde nic....ale co to šustilo celou noc kolem nás.....Houska stojí na pískovcové skále a jak bylo vlhko po povodních a pak jeden slunečný den,skála se prosušovala a odsypávala se do spadlého listí tak,že to vypadalo,jako kdyby někdo pořád chodil kolem nás...a to peklo se dá vysvětlit....jak ráno svítalo,osvítila se pouze tato skála pod kaplí....ty oranžové svítíci fleky na foto,to je slunce...jestliže kdysi nebyli kolem Housky stromy,muselo to vypadat opravdu pekelně a efektně zároveň.....shrnutí : žádné bytosti kolem a přespali jsme v pohodě....částečné vysvětlení zvukových a světelných efektů....:-)))) Huráááá...../kdyby si to chtěl někdo otestovat,tak to bylo 20.8.2010/ další fota v albu na FB.....:-)

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode